Nona Roguy Minyak 120ml
AZRI ALWAYS ASLI
Nona Roguy Minyak 120ml

Anda sering merasa sakit-sakit sendi? angin dalam badan membuatkan anda tidak selesa? Baru lepas bersalin? Sengugut yang amat menyakitkat ketika datang bulan?

Anda sedang berada di platform yang betul! Kami ada 2 produk daripada Nona Roguy untuk mengatasi masalah yang anda hadapi! Produk apa tu? NR Minyak Berubat Herba dan NR Minyak Herbanika mampu membantu anda untuk meredakan masalah yang anda alami. Apa beza keduanya?

Minyak Berubat Herba ni sesuai untuk merawat pelbagai jenis masalah kesihatan. Ia digunakan untuk meredakan masalah angin dalam badan serta membantu mengatasi ketegangan otot dan penyakit sendi seterusnya sesuai untuk kekejangan perut. Bukan itu sahaja ye..... Ia juga boleh memelihara kelembutan kulit kerana ia mengandungi ekstrak minyak kelapa hijau, kayu putih, sireh dan serai. 

Minyak Herbanika merupakan minyak urut tradisional untuk kesihatan dan kesegaran ibu-ibu dalam pantang, menyuatkan otot perut dan payudara, melancarkan peredaran darah dan lain-lain. Minyak Herbanika boleh digunakan untuk urutan semasa berpantang. Tak ada pantang larang yaaa... Ibu yang bersalin normal atau pembedahan, kedua-keduanya boleh guna minyak Herbanika ni. 

Tunggu apa lagi? Banyak yang dah ikhtiar menggunakan minyak keluaran Nona Roguy ni. Nak rasa lega? Jom order dengan mengklik gambar dibawah!

Leave a reply